Powered by Blogger.

Saturday, October 5, 2013

Sambutan Hari Lahir Abam Harith Kat Skolah..


Huhuhu.. salam semua rakan2 blogger.. ni entry tetunggak ye.. nak melunaskan janji.. hehheh

Sambutah beday abam harith dah selmat berlangsung pada 30-8-2013 yang lepas.. bawak goodie beg ngan kek saje.. kalau tak kene bawak kueh sebab sambutan hari raya dan hari kemerdekaan skali.. tapi dah bawak kek cukup la kot..

Lepas hantar abam harith skolah ibu die pon nak makan juge.. makan kat kedai bawah skolah aje..  


Memasing bawka port luck.. ade kak wati, kak wana, kak salmah, kak mas, fida, liza ngan diana..



Sarapan roti kosong.. roti canai kat kedai ni serus sedap.. rase rangup2 skit.. sambal pon sodapp.. hehhee..

Dalam tengah sedap2 makan Liza salah sorang mommies gojes call soh naik skolah sebab die kate dah start..



Naik atas.. dok tecarik2 mane la anak bujang sorang ni.. kalau pakai uniform skolah lagi jenih nak carik.. nampak same je sume.. Tengah nyanyi lagu ape ntah mase ni.. lagu jalur gemilang kalau tak silap..




Oh di depan rupenye abam halish.. tak saba nak potong kek ke..



Barisan kek yang banyak sebab sambut unutk bulan 7 ngan 8 skali.. hambek...



Dan mase ni hasnaa pon dok tecarik2 abam..



Mase ni plak teacher tengah panggil name budak2 yang sambut beday hari tu..



Masing2 tak saba nak potong kek.. Seb baik sempat record.. boleh la buat kenangan untuk abam harith nanti.. ni la 1st time die potong kek ramai2 cam ni..







Dah selamat potong..




Ni teacher dok nyakat die.. lupe dah ape nape teacher ni.. dah tak mengajar pon kat situ.. 



Sempat lagi begamba dengan teacher lela.. teacher lela ni la teacher klas abam harith.. sangat penyayang orangnya..

Lepas potong kek kat aras 1 naik aras 2 plak kat klas.. masing2 bawak naik kek ke klas masing2.. tapi teacher la yang tolong bawak naik.. hehhehe..













Cam ni la keadaan klas abam harith.. memng rase nak masok tadika balik.. huhuhu.. 




okeh.. last but not least.. memperkenalkan ni Adrina.. anak puan fida.. abam harith suke sangat main ngan die bile habis skolah.. dok main kejar kat kedai bawah skolah.. tapi sebanarnye bukan ngan adriana sorang la.. ramai lagi.. 

ni je la sempat amek gamba.. sebab ibu nak turun dah.. abam harith nak nangis plak mase ibu nak turun.. kene tipu die cakap ibu nak pegi toilet baru la ok.. adoi la anak.. jgn wat prangai cam ni kat skolah rendah nanti sudah la..

So ni je la yang dapat dirakamkan sebagai kenang-kenangan.. jadi kanak2 cume sekali sahaja kan.. 






(bile kenang dulu2 memang tak merasa la nak potong2 kek ni.. haishh...)






4 juta comments on "Sambutan Hari Lahir Abam Harith Kat Skolah.."

Nini D.. on October 07, 2013 3:48 PM said...

wah..abam dh semakin segak la!! kemain ceria muka dia.suka aku nengoknya.

eda_ej on October 13, 2013 9:31 PM said...

hahhahha... segak la sangat..

Masya on October 14, 2013 9:36 PM said...

Meriahnya sambut sekali 2bulan punyer bestdayyyy....

eda_ej on October 17, 2013 9:06 PM said...

haah.. senang skali harong..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez