Powered by Blogger.

Friday, October 18, 2013

1st Time Cuci Kereta..


Ye 1st time cuci kete sorang2.. erkk.. maksudnye tanpa mr ejai..

Sebelom ni kalau cuci kete mesti asben yang buat semua.. kite duduk je tunggu siap.. tapi hari ni rajin skit.. balik skolah amek abam harith trus pegi cuci.. dah koto pon kete tu.. habok pon dah banyak.. memang nak kene cuci.. kejap je.. siap cuci ngam vacum sume dalam RM9.. ok la kan..

Yang punat viper tu ntah cam ne la orang yang lap2 dalam kete tadi.. tekuat sangat kot sampai tetanggal.. tapi dah elok dah.. cume tanggal je.. boleh masok balik.. tak de part yang patah pon..

Sonok skit nak bawak kete bile dah cuci.. bersih je.. hehhehe... harapnye lepas ni kene rajin pegi cuci la ek.. hehehhe..

Nota kaki~tengok la hasnaa tu.. tak padan kecik.. nak juge die kendong beg hello kitty tu..


Published with Blogger-droid v2.0.10

1 juta comments on "1st Time Cuci Kereta.."

Kesuma Angsana on October 21, 2013 10:06 AM said...

cute pic2 tu lah !

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez