Powered by Blogger.

Sunday, October 13, 2013

Ke Columbia Lagi..


Ye.. ke columbia lagi hari jumaat lepas.. heheh.. kali ni datang bukan sebab nak check telinga asben tp melawat puan liza yang baru selamat melahirkan puteri keduanya hari khamis lepas..

Lepas hantar abam harith gi skolah bersarapan kejap kat kedai bawah sambil menunggu jemaah yang lain sampai..

Dalam kol 9.30pg dah begerak ke columbia.. tumpang kereta kak wana je.. fida n diana pon naik same.. ija je bawak kereta sendiri.. kejap je.. 5 minit dah sampai..

Seronok tengok liza dah selamat besalin.. geram tengok baby die puteh melepak macam ummie die juge.. hehehe..

Habis satu bilik tu hingaq.. tapi baby die tido je.. ade la skali memangis.. tu pon sopan sungguh..

Sembang sembang sembang dan sembang.. tuan punye badan yang besalin gelak macam org tak besalin.. walaupon czer liza tetap macam biase.. tau2 jam dah kol 10.30pg.. dah kene balik ke skolah sebab hari jumaat abam harith abes skolah kol 11 pg.. salam2 n pelok cium baby sebab nak balil dah.. semoga liza dapat berpantang dengan baik..



Nota kaki~sory la enrty ni kene tarok gamba dulu byk2 sebab pkai hp aje.. laptop sedang menghadapi saat2 nazak..




Published with Blogger-droid v2.0.10

4 juta comments on "Ke Columbia Lagi.."

Kakzakie on October 14, 2013 12:43 PM said...

Melawat kawan bersalin memang seronok apa lagi baby yg comel.

Selamat menyambut aidil adha dari kakak eda..

eda_ej on October 14, 2013 6:06 PM said...

haah kak somok sangat..

slamat raya haji juge ye.. =D

Masya on October 14, 2013 9:35 PM said...

Tahniah buat kwn awk....

LYAfrina on October 16, 2013 2:48 AM said...

mula2 int ke colombia betul..rupanya spital colombia.. hehe


salam aidiladha

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez