Powered by Blogger.

Wednesday, June 12, 2013

Back To School..



Setelah dua minggu cuti, semalam baru abam halish masok skolah.. 

Lewat sehari sebab hari isnin demam.. boleh pulak die start demam mase ahad malam isnin tu.. dua minggu cuti elok je tak de pape.. alhamdulillah dah ok.. tapi ade sikit batok ngan seseme.. dah bagi makan ubat.. taklalu tengok hingus meleleh..

Bermula kembali rutin harian amek abam halish balik sekolah.. jalan nak ke tun hussein onn makin kecik sebab pembinaan MRT kat kawasan masih bejalan.. kene memandu dengan berhati2.. maklom je la ibu die ni bukan pakar sangat nak drive.. 

Semoga abam halish blaja rajin2 okeh.. 



p/s gamba atas tu dah lame amek.. semalam tak amek gamba pon.. hehhehe..





4 juta comments on "Back To School.."

D_08 on June 12, 2013 9:57 AM said...

alahaiiii...elok nak setat sekolah pulak die demam...... tu mike kene call cekgu die selalu tu..takut demam beghulanggg

D_08 on June 12, 2013 9:57 AM said...
This comment has been removed by the author.
Nini D.. on June 12, 2013 10:26 AM said...

cikmat setakat ni sehat2 ajer..jgnlah dia start batuk & seseme balik...

LiYa HaNiF :: on June 12, 2013 1:43 PM said...

ok tk genius aulad ni... akk tgh survey tadika tuk qalesya nie... hehe lagi satu nak no phone.. nnti leh watsapp bagai hehe

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez