Powered by Blogger.

Sunday, February 17, 2013

Aku Rindu..


Rindu nak berbloging macam dulu..

Sejak harith start skolah boleh kire bape banyak entry aku tulis dalam seminggu.. kadang seminggu pon tak de entry.. sian blog terabai.. dan aku pon kesian juge dekat diri sendiri sebab banyak moment yang dah terlepas tak dapat nak dirakamkan kat dalam blog.. sedeyy..

Tak pe la.. cube untuk kadho balik.. mane yang ade gamba boleh la tarok dalam blog..


Ni skolah harith.. hari2 blah pagi memang akan bz sebab bangun pagi nak siapkan harith skolah.. siapkan sarapan.. harith pegi skolah ngan abah die.. lepas masing2 dah begerak nak masak pulak.. siapkan masak nasik ngan lauk ape yang patot.. pas tu mandi2 n siapkan hasnaa skali.. bagi hasnaa makan.. tu pon kalau sempat.. kalau tak bawak je roti kosong masok dalam bekas wat makan dalam kereta semantara nak sampai ke skolah harith... Selalunye tak sempat bg hasnaa makan hari jumaat.. sebab hari jumaat harith habis skolah kol 11..  Biasenye dalam kol 10.45pg dah turun dari rumah.. sambil menggendong hasnaa dan menjinjing sampah.. dalam kol 11 baru gerak ke skolah.. harith habes skolah kol 11.30.. maklom aje la aku bukan reti bawak kete sangat.. so kene la bawak pelan2.. nak sampai ke skolah harith pon aku rase dah seribu rahmat dan sangat berbangge aku dapat drive sejauh itu.. (tak jauh mane pon sebenarnye.. hahhhaa..)

Hehehhe.. dalam pale otak banyak nak cite.. tapi kekangan masa.. tak pe la.. lepas ni cube untuk rajin update.. harapnye dapat la kekuatan nak update macam dulu.. hehhee.. 




3 juta comments on "Aku Rindu.."

Nini D.. on February 17, 2013 11:41 AM said...

tolonglah update blog..aku rindu!

eda_ej on February 18, 2013 4:07 PM said...

huhuhu.. aku dalam mencari mood.. hahaha..

~najwa~ on February 19, 2013 8:47 PM said...

ibu2 bizi bila anak sekolah :)

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez