Powered by Blogger.

Sunday, November 18, 2012

Durian Crepe By Mr Ejai..


Salam.. 

Eh jangan tekejut dengan tajuk di atas.. ianya memang benarrr..

Asben mak Mr ejai tu yang buat petang tadi..

Aku tolong la juge.. tapi tolong tengok aje la sebab bau durian tu kuat.. tak tahan..

Dari semalam nak buat.. google resipi ngan bape kali.. hari ni baru dapat buat..

Rasenye tak de la sesedap yang disangke sebab baru 1st time buat.. so banyak la try n error nye kan..

Tak pe la sayang.. nanti buat lagi ek.. mane tau boleh jual ke kan.. hahaha.. verangan..





5 juta comments on "Durian Crepe By Mr Ejai.."

faizal ridzuan on November 18, 2012 11:34 PM said...

jual la sangat.. rasa ntah aper2 ntah.. kulit udah jadi cam lempeng. isi plak tak rasa cream die pon.. durian je lebih. hahahah

eda_ej on November 18, 2012 11:36 PM said...

kene la durian lebih.. baru le rase durian.. kalo tak bukan la durian crepe namenye..

Miss Tasantek on November 19, 2012 4:37 PM said...

kak...sana sini orang review durian creepe ni.

rasanya apa ni?

durian digoreng? kalau di godok tu selau lah dengar.

MommyRizmi on November 21, 2012 7:35 PM said...

kat jb, mende alah ni sgt glemer..cuti seminggu dulu, plan nak join klas blaja wat durian crepe tp tak kesampaian..mkn sejuk2 baru best..

Ain Fajar on November 21, 2012 10:24 PM said...

Percubaan yg Pertama, kira ok la nie..leh cube lg..chik ko boh la buah lain, mannge ke, jagung ke, coklat ke, aPe2 la..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez