Powered by Blogger.

Thursday, February 16, 2012

Jom Masak With Abang Alan..



Mari masak.. berbekalkan periuk yang dah boco ni pon boleh masak lagi.. agak2 ape yang boleh dimasak???




Ini adalah salah satu kesalahan kaedah mahupon cara pemakaian periuk yang salah ye.. harap jangan tiru aksi ini..


Mari kite lihat ape yang dimasak oleh anak teruna sorang nih..




Kite masokkan semua bahan2 ye puan2.. ni nak masak gulai kete ala2 pak alan.. kacau rase sume ye..


Nak rase???




Kene tiup dulu ye puan2.. paneh ni.. kang melecor molot sape nak tanggong.. fuhh.. fuhh..




Aauuummmmm.. gile mabeles rase gulai kete nih.. hehehe..


Anda mau??



8 juta comments on "Jom Masak With Abang Alan.."

Nini D.. on February 16, 2012 12:30 PM said...

laps ni kita masak gulai dobot pulak pak alan! :)

eda_ej on February 16, 2012 12:58 PM said...

buleh2.. kite soh pak mat afif sembelihkan dobot ye.. =D

miloais milo on February 16, 2012 1:58 PM said...

ahahaha... budak2..
apa aje yg tercapai di tangan akan jadik bahan mainan....

haniaiman on February 16, 2012 3:35 PM said...

wah, mabeles gulai tu nampaknya..err..aunty takmo rasa ye...

eda_ej on February 16, 2012 3:58 PM said...

miloais milo~tu le die.. abes dapo pon die wat cam playground die punye..

haniaiman~kalo rase boleh tecekik.. huhuhu..

Nini D.. on February 16, 2012 5:01 PM said...

alah,..xjd la gulai dobot..takot kang mak afif sentap tak bleh tido..kita gulai anak ayam la....set!

eda_ej on February 16, 2012 9:42 PM said...

tak nak la ayam.. nak arnab.. hehehhe..

PUANSTOBERI on February 17, 2012 9:14 PM said...

Aloloo...comey chef kecik nih. Hihiks.

Eh. Akak lupa nak drop komen pas Eida tanya cena nak update dr hp tu ari. Da dpt lum? Kalo guna ipad/iphone dia mmg ada application kan. Tp kalo samsung atau phone lelain yg guna android leh dload application tu. dari bloggerdroid atau pun blogaway :)

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez