Powered by Blogger.

Sunday, April 24, 2016

Alhamdulillah Dah Selamat Bersalin..




Ye saya dah selamat bersalin baby girl 2.9kg pada sabtu 23 april 2016 bersamaan 16 rejab 1437H jam 7.59 pagi.. 

Terima kasih buat suami, mr ejai yang menemankan sepajang masa sakit sampai la besalin.. terima kasih juga buat kaum keluarga yang mendoakan, menjagakan anak2 (harith dan hasnaa) sementara asben pon bz mengadap mak yong betempur kat labour room.. Buat semua staff KPMC yang terlibat secara langsung dan tak langsung.. Last sekali jutaan terima kasi buat dokto Anita yang bertanggungjawab dari checkup tiap bulan, sampai lah baby lahir.. alhamdulillah dipermudahkan semua.. 

Buat kawan2 yang baru tau saya pregnant kali ketiga dan dah besalin, harap tak de yang amek ati kalau tak diberitahu awal.. biase la mood org pregnant ni kadang tak diduga.. tak tau la kenapa pregnant kali ni macam tak nak share plak.. sory ye kawan2.. pregnant kali ni ai sensetip tak betempat skit.. 

Korang jangan tak tau, mak abah & mak abah metua pon tau bile dah 5 bulan pregnant.. adik bradik pon tau mase dah 7 bulan pregnant.. caye tak??

ermm.. buat mase ni takat ni je la dulu ye.. nanti ade masa ai taip lagi banyak2.. hehehhe..



2 juta comments on "Alhamdulillah Dah Selamat Bersalin.. "

Ida Puanstoberi on May 03, 2016 9:18 AM said...

oh..entry ni pun akak terlepas pandang.

Selamat berpantang ya..

p/s : akk ada macam nak tempah barut kat eda tu ari.. tp tak jadi.. rupanya kalau jadi tempah pun eda tak boleh nak amik dah. hihi.

Eda Ejai on May 03, 2016 4:52 PM said...

huhuhu.. tak dapek nak nolong kak ida.. tengah cuti beesalin tak boleh menjait.. heheheh.. kang bentan.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez