Powered by Blogger.

Wednesday, January 8, 2014

Tak Boleh Update..



Tak tau kenapa dah bape hari tak boleh nak update blog guna tepon.. sedih sebab dah ketinggalan bape hari dah.. tak sempat nak update pasal hari 1st day harith sekolah..

Kenapa tak update pakai PC?? sebabnya sume gamba dalam hp.. kalau tulis blog pakai hp senang serus masok dalam blog.. dan pc ni punye dropbox mr ejai punye.. tak de link.. 

Dah try banyak kali nak tulis kat hp tapi asek tak lepas2 je.. tak pe la esok try lagi.. kalau tak boleh juge try la download blogger baru kat hp.. 


Nota kaki~gambar sekadar hiasan.. hp ku tak de la secantik hp itu.. 


1 juta comments on "Tak Boleh Update.. "

Kakzakie on January 09, 2014 10:10 AM said...

Adalah silapnya tu Eda. Tak apa bila senang-senagn cuba godek-godek boleh lepas tak...

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez