Powered by Blogger.

Sunday, January 26, 2014

Kuah Dan Nasi..




Kuah dan nasik memang tak dapat dipisahkan.. lagi pulak kalau memang jenis cam aku yang payah nak telan kalau tak de kuah memang susah skit.. makan nasik mesti nak bekuah..

Gamba di atas ku cilok dari pokcik google aje.. sebab cite asal bukan nak cite nasik dan kuah tapi nak cite pasal pepatah "Mana tak tumpah kuah kalau bukan ke nasi".. hehehehehhe...




Ye semalam sempat daftarkan harith ke klas taekwondo kat skolah die.. semangat omak eh.. hehheh.. klas start kol 11.30pg.. pagi2 harith dah bangun.. semangat die lepas join trial class hari selasa lepas..

Mule2 meleleh juge air mata.. tapi die tetap buat juge.. ok la tu.. sebab ade bdak las harith yang terus menangis dan tak buat trus ape master ajar..




Disebabkan semalam 1st day class master tak ajar sangat.. just panaskan badan buat lombat bintang, lari2 skit.. ngan belajar tumbuk skit2.. walopon nampak tak banyak aktiviti tp penat juge bdak2 ni..




Taekwondo WTF.. ini memang pilihan abah harith.. sebab kalau tak silap taekwondo ade dua satu WTF satu lagi ITF.. ape beza aku pon tak tau.. kalau sekarang dah ade satu ni je pon aku tak tau.. sebab dulu memang ade dua..

Yuran pon ok la.. kalau 15 tahun dulu sebulan RM10 sekarang tak kan nak RM10 juge kan.. 

Semalam betiga je ngan harith & hasnaa.. abah die kene pegi Langkawi.. send gamba kat whatsapp je.. sonok la abah die bile anak bujang die ikot jejak die.. hehhehe..

Semalam juge sempat godek2 gamba lame mr ejai.. saje nak bagi semangat kat harith join taekwondo..









Ade lagi gamba dalam album.. banyak sangat nak amek gamba.. kalau tak silap si semua gamba mase mr ejai skolah menengah dulu.. sampai takat Blue Two rasenye belts mr ejai.. aku pon bkan reti sangat tali pinggang taekwondo ni.. 


Last but not least..





Si kenit ni pon nak juge pakai baju abang harith.. die lagi semangat nak join dari abang.. tunggu la dik.. belum cukup umo lagi.. klas ni untuk dari 4 tahun.. bukan 3 tahun.. saba ye..







2 juta comments on "Kuah Dan Nasi.."

Kakzakie on January 29, 2014 9:43 AM said...

Sayangnya kakak tak nampak pun gambar selain gambar nasi berkuah itu eda.

Harap Harith terus bersemangat..

Eda Ejai on January 30, 2014 7:48 PM said...

tak kuar gamba ek.. nnt eda try godek2 lagi ek..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez