Powered by Blogger.

Tuesday, March 12, 2013

Pakai Baju Sample..





Cite semalam..

Pagi semalam mase tunggu harith turun ade sorang teacher bagi tau "Ni ibu Fadhlan kan.. tadi fadlan muntah.."

Huhuhu.. nape la plak ko muntah nak.. rasenye tak demam..

Nampak teacher Lela (teacher klas harith).. tak sempat tanye teacher lela dah siap bagi tau harith muntah kat skolah.. dua kali plak tu.. skali muntah trus tuka baju yang spare dalam beg.. pas tu muntah lagi.. so pkai la baju sample yang memang ade kat skolah..

Dan hari ni harith tak sekolah sebab cirit birit.. tak tau la ape yang silap makan.. rajin plak die kene cirit birit kang.. 

Harapnye esok boleh la sekolah dah..  tak mo la asek monteng je kan.. nak pulangkan skali baju sample tu kat skolah.. 







2 juta comments on "Pakai Baju Sample.."

Nini D.. on March 13, 2013 12:07 PM said...

adei....apsal muntah2 ni?..
ada salah makan ke kat sekolah?

eda_ej on March 14, 2013 6:18 PM said...

ntah le.. sebab makan ubat banyak sangat kot.. batok seseme tak abes2..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez