Powered by Blogger.

Tuesday, August 23, 2016

Cake Anniversary 2016..


Hadiah Anniversary..

Ni cerita minggu lepas.. lambat skit nak up date.. biase la iklan banyak kat rumah ni..

Anniversary dapat apa?? Dapat sepotong cheese cake anniversary tahun ni.. alhamdulillahh.. bile usia perkahwinan dah semakin banyak, semakin banyak juga yang secara tak langsung kite belajar..

Dari hidup sorang.. lepas tu berdua.. bertiga, berempat dan sekarang dah berlima.. pejam celik pejam celik dah 9 tahun kawen.. serius,  memang sampai sekarang macam baru je kawen.. kadang2 sampai lupa yang kulit muka dah banyak kedut.. sebab masa untuk belek2 muka depan cermin pon sangat terhad.. tau2 kedut dah makin banyak..

Pape pon terima kasih sayang.. sebab belikan cheese cake anniversary kali ni.. paling penting teman ai sepanjang masa kat dalam labour room untuk besalinkan ketiga2 anak kite.. dari rasa sakit sikit2 sampai la sakit macam nak tecabut urat kat kepala ni.. terima kasih sebab rajin melayan kerenah ai yang macam 'Gepren Dari Neraka' ni.. hahahah... (menjadi betul Sharifah Sakinah belakon cite tu) tq ya sayang.. i lap u..muah muah.. ☺

K la.. nanti sambung update entry lain.. (gue sedang manfaatin masa anak2 sedang ketiduran) heheheh..


0 juta comments on "Cake Anniversary 2016.."

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez