Powered by Blogger.

Thursday, December 24, 2015

Ke Little Caliphs Kite..


Haah mek kecik bodyguard ibu nak masok skolah dah.. 

Abah die dah registerkan bulan sept ari tu.. risau takot sekolah penuh sebab mase abang die nak masuk tadika dulu pon bulan julai dah register.. itu pon sesi pagi dah penuh.. tapi yang sekolah little caliphs kat sini ade satu sesi je.. ade sesi pagi.. dah petang ade day care... 



Suka tengok baju die.. ade rama2.. comel je.. baju sekolah dapat dua pasang.. baju sukan dapat sepasang.. tak lupa juga tudung pon dapat dua helai..


Apa yang sangat menarik perhatian hasnaa adalah beg sekolah ni.. makin bersemangat die nak pegi sekolah.. 

Buku2 pulak akan dapat mase dah bukak sekolah nanti.. standby je la pembalut buku untuk buku sekolah hasnaa.. untuk abam harith dah settle.. tinggal buku sekolah agama je la nanti.. 


Muahahahha.. anak baru dua orang.. banyak dah nak kene pikir.. 




2 juta comments on "Ke Little Caliphs Kite.. "

Kakzakie Purvit on January 01, 2016 8:43 AM said...

Anak dua ke tiga ke berapa tetap sebagai ibu ni Eda bila masuk sekolah aje minda kita otomatik terfikir keselamatan, keperluan dan sebagainya buat anak-anak.. cuma kepada yg susah tu kesian dengan harga barang semua mencanak naik.

Eh.. hari ini harga petrol turun tau. kakak isi minyak tadi baru tahu:)

Eda Ejai on January 03, 2016 9:08 PM said...

tu la kak.. dah jadi mak2 ni macam2 nak pikir.. hehheh..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez