Powered by Blogger.

Friday, July 3, 2015

Teacher Syakirah Nak Pindah Sekolah..



Malam tadi nak dekat kol 11 baru dapat tau yang teacher Syakirah yang ajar abam harith english nak pindah sekolah dah.. dan hari ni last teacher Syakirah mengajar kat sekolah abam harith..

Kalau harith bagi tau sesiang kan bagus.. boleh la omak ni gi beli kad kat econsep bawah tu.. tapi malangnya dah kol 11 malam.. jenuhl mak ni dok carik sume kertas A4 mane yang ade untuk buat kad nak bagi kat teacher Syakirah..

Setelah beberapa jam mengadap bertemankan aboh mr ejai, maka terhasillah kad dan sampol kad untuk teacher Syakirah.. 


Ni sampul kad.. takot lambat nak tunggu gam kering, mak jait aje kanan kiri kertas A4 ni.. senang.. 




Ni pulak bahagian luar kad.. 


Dapat idea pon sebab dok google kad untuk hari guru.. nampak kat blog omputeh tu macam senang.. bile buat boleh tahan juge remeh buat kad ni.. mak ni dah la tangan keras tak berseni.. memang sangat menguji kesabaran...


Ni belah dalam kad.. kenkonon ade belon terapung2 la.. hehehe.. tekebil2 mate mak ni membuat.. alhamulillah siap juge walaupun sebenarnye bukan nak buat macam ni.. nak buat lain tapi mate dah tak mampu nak menampung rase mengantuk.. kene siapkan cepat2.. buat simple je pon ok la ni.. 

Kenapa tak tulis pakai tangan??? hehhehe.. mak ni part nak menulis kat kad memang ade masalah skit.. sebab tulisan mak memang tak berapa nak cantik.. jadi untuk nak mengelakkan daripada nampak sangat yang tulisan mak ni buruks, maka mak pon print out sajo la.. senang skit kan.. harapnya teacher Syakirah sudi la terima kad yang tak seberapa ni.. harap teacher tak lupe la kat abam Fadhlan Harith ni ye.. 

Alhamdulillah kad ni pon dah selamat sampai ke tangan Teacher Syakirah pagi tadi mase waktu english.. abam harith cakap die dah bagi kat teacher.. semoga teacher Syakirah lebih berjaya mejadi guru yang terbaik di sekolah baru.. aminnnn...











Nota kaki~~ abam harith pernah menangis sebab teacher Syakirah.. mase cuti sekolah 2 minggu ari tu tetibe abam harith nangis.. bile tanye kenepa die jawab sambil cebik2 muke dan linangan air mata "Harith rindu teacher Syakirahhh...." alolololo.. so sweet la abam harith ni.. hahhaha.. nanti teacher dah tak datang sekolah terus tak tau la ape mak nak jawab..


2 juta comments on "Teacher Syakirah Nak Pindah Sekolah.."

Shima Shafii on July 06, 2015 10:03 AM said...

wah..tomei nye kad

Eda Ejai on July 06, 2015 11:56 PM said...

sedih sebenarnye teacher kesayangan anak nak pindah.. teacher syakirah ade cakap nanti kalau die pindah mesti die rindu fadhlan.. omak yang tacing lebih..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez