Powered by Blogger.

Thursday, September 19, 2013

Home Work..


Status kini sedang giat memantau homework abam harith sebelom beliau tido petang ni.. banyak plak homework die.. kene siapkan petang ni juge sebab kalau nak tunggu die buat malam nanti takot tak tebuat je..

Pe'el baru buat homework.. abam harith soh pegang tangan die plak.. huh.. hodoh gile tangan ibu mu ini.. penoh dengan urat2 yang menimbol..

Dan botol susu sebagai penggalak untuk abam harith cepat siapkan homework.. selagi tak siap tak boleh susu okeh.. jangan tanye kenapa botol kale pink.. sebab botol tu je yang ade.. malas nak beli baru.. abam harith pon dah besar.. ari tu try bg pkai cawan pon tak nak.. padahal sukatan yang same je..

Cepat la abam harith siapkan homework.. banyak lagi ibu nak buat keje ni..



Published with Blogger-droid v2.0.10

2 juta comments on "Home Work.."

Ain Fajar on September 19, 2013 8:31 PM said...

kelakar la plak, sbb nk kn pgg tgn ibunya plak.xpe la janji nk buat keje sek..klu syuhada klu dia kate xnk mcm2 alasan dia bg..

eda_ej on September 20, 2013 5:17 PM said...

dah kabo tak siap tak dapat susu.. walo mate dah ngantok tp die siapkan juge.. hehhheh...

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez