Powered by Blogger.

Sunday, August 18, 2013

Happy Anniversary..


Happy anniversary sayang..

Aku mahu menangis lagi.. bukan mengenang hari semasa dinikahkan.. cume mengenang usia yang semakin meningkat dan tahap kelupaan terhadap tarikh2 keramat seperti tarikh nikah ini..

Hadoiii... trima kaseh my pren emy sepineh kerana anda telah mengingatkan tentang tarikh pernikahan anda.. walau cuma lewat sehari tapi ia masih ok kerna tahun lepas aku lewat sebulan.. hahhah.. jangan tak caye ini kisah benar okeh..

Terima kaseh emy sebab post kat wall pasal anniversary.. kalo ko tak post mmg aku tak ingat.. (ini betol2 tak ingat tau.. bukan main2)

Dan bagi mengingatkan balik tarikh nikah aku bukak surat nikah.. nak bg kompom betol2 adakah sudah anniversary untuk yang ke 6 tahun..

Hahhah... sampai begitu sekali tahap pelupaan aku.. harus la aku makan omega lebih lepas ni..

Pape pon semoga aku dan mr ejai dipanjangkan jodoh hingga ke sorga.. dimurahkan rejeki, dipermudahkan segala urusan dan dikurniakan kesihatan yang baik sampai bila2.. aminnn...


Nota kaki~surat nikah tu yg copy punye.. yang ory ade dlm laci.. memang letak dlm wallet.. baru tehengeh2 nak tengok.. oh usia..

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 juta comments on "Happy Anniversary.."

ummie_mirahaziq on August 19, 2013 9:28 AM said...

happy anniversary myfren...teringat lg aku time kome kawen aku dok preggy si kakak...hu..hu.. wish moga kowang bahagia hingga akhir hayat..

~najwa~ on August 19, 2013 3:40 PM said...

Makin umur meningkat, makin le lupa....
Kalut sibuk dgn anak2 dan hal rmhtangga...semua pun jd lupa.keh3..

Happy anniversary korg...

*boleh dah sorang lg taun depan..upps! Hehe

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez